0
zakelijk

Over ons

Wie zijn wij?

Verhuur-Punt is een onderdeel van onze doe-het-zelf zaak, Hubo Wervershoof. Hierdoor is de affiniteit met bouwmachines aanwezig is en kan jij als klant efficiënter de klus klaren: het gemak van bouwmaterialen en de huur van machines onder één dak. En voor de prijs hoef je het niet te laten, wij hanteren prijzen die zeer scherp zijn ten opzichte van onze concurrenten!

Het assortiment van Verhuur-Punt blijft zich voortdurend vernieuwen, afhankelijk van de wensen van onze klanten. De medewerkers van Verhuur-Punt beschikken over actuele kennis van producten. Vanzelfsprekend ben jij voor advies bij ons aan het goede adres.

Jaarlijks investeren wij in nieuwe machines en gereedschappen. Op deze manier blijven wij hét punt voor professioneel gereedschap. Daarnaast worden de producten van Verhuur-Punt goed onderhouden en gekeurd volgens NEN3140. De machines krijgen een keuringssticker, die aangeeft wanneer de volgende officiële keuring moet plaatsvinden. Zo voldoen wij aan alle ARBO-, veiligheids- en VCA-eisen.

Tot ziens bij Verhuur-punt!

Verhuur-punt | medewerkers